De dagvoorzitters voor de editie in 2020 zijn nog niet bekend. Hieronder kunt u zien wie de vorige editie dagvoorzitter waren.

Dagvoorzitters

Het congres zal de hele dag geleid worden door drie dag- en sessievoorzitters. De dagvoorzitter, die het congres ook zal openen, is prof. dr. Ruud Schotting. Hij is professor kwantitatief watermanagement aan de Universiteit Utrecht en lid van het Comité van Aanbeveling van het congres. Hij is daardoor nauw betrokken bij de organisatie van het congres.
Tijdens beide sessies (‘Opslag’ en ‘Productie’) zullen er twee verschillende sessievoorzitters zijn. De sessie over ‘Opslag’ zal geleid worden door dr. Frank Agterberg (BodemenergieNL), de sessie over ‘Productie’ wordt voorgezeten door dr. Marit Brommer (IGA).

dr. Frank Agterberg

Dr. Frank Agterberg MBA is geschoold in chemie. Na functies in R&D en innovatiemanagement in de chemische industrie bewoog hij naar rollen op de interface van bedrijfsleven, maatschappij en kennis in chemie, milieu- en bodem als zelfstandig adviseur. Inmiddels is hij ingehuurd als voorzitter van de branchevereniging van warmtepompenleveranciers (DHPA) en van BodemenergieNL. Vanuit die posities maakt hij zich, samen met collega duurzame energie branches, sterk voor een samenhangende lobby om de energietransitie in Nederland in goede banen te leiden.

dr. Marit Brommer

 

Marit Brommer is de Executive Director van de International Geothermal Association (IGA). Zij is aangesteld per april 2017 komende uit de olie- en gasindustrie met een tiental jaar ervaring in technologieontwikkeling en Geoscience Portfolio Management. Marit is een geologe met een master van de VU Amsterdam en een PhD van de TU Delft. Zij is gedreven om de IGA te professionaliseren die internationaal bekend staat om hun geothermische expertise, netwerkmogelijkheden en internationale aanwezigheid. Marit zet zich in om de IGA in partnerschap met hernieuwbare energiepartners en de geothermische sector zichtbaar te maken, met als doel om geothermie een significante rol te laten spelen in de energietransitie.