Stantec

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”90px” equal_height=”yes” content_placement=”middle” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” top_padding=”12%” bottom_padding=”9%” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” id=”about” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”zoom-out-reveal”][image_with_animation image_url=”257″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”center” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-2-percent” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”top-bottom” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][split_line_heading animation_type=”line-reveal-by-space” font_style=”h2″ text_content=”Stantec” max_width=”450″][/split_line_heading][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom”][vc_column_text max_width=”500″]Stantec

Wereldwijde kennis en expertise, jarenlange ervaring in Nederland op het gebied van bodem, duurzaamheid, milieu, infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en compliance.

Werken bij Stantec is geen gewone baan, we vragen je niet om aanwezig te zijn. We willen passie, eigenaarschap en durf. De passie om steengoed te zijn in je vak en de durf om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken. We bieden je een wereld aan mogelijkheden, het is aan jou om deze aan te pakken.

Wij creëren een werkomgeving die informeel is, waarin je kan groeien, je impact kan hebben op het behoud van onze kwetsbare leefomgeving, we diversiteit vieren en er ruimte is om te werken op de plaats en het tijdstip waar je het beste uit jezelf kan halen. Een ingenieurs- en adviesbureau, net even anders dan anderen.

Meer informatie? Neem eens een kijkje op onze website: www.stantec.com/nl

Als starter aan de slag bij Stantec?

Stantec biedt je een vliegende start van je carrière als Junior Adviseur. Dat doen we door goede begeleidingen en een uitdagende rol, trainingen en het creëren van doorgroeimogelijkheden.

Je voorziet in je rol als Junior Adviseur de grote nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) in Nederland van bodemadvies met betrekking tot de juiste en veilige uitvoer van graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Daarbij maak je gebruik van de Integrale Bodem Risico Kaart (BRK-i), een door ons zelf ontwikkeld informatieplatform. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten, de aansturing van veldwerkers en schakelt veel met opdrachtgevers

Naast een uitgebreid introductie- en inwerkprogramma, waar een mentor je begeleid op persoonlijk en professional vlak, neem je deel aan het Young Education Professional programma, afkort YEP. Binnen dit programma word je binnen 1 á 2 jaar opgeleid tot volwaardig consultant door het volgen van verschillende trainingen gericht op kennis en vaardigheden.

Terwijl je ervaring opdoet in het werkveld bodem stomen we je klaar om door te groeien binnen één van onze eerdergenoemde werkgebieden milieu, duurzaamheid, bodem, compliance of een andere richting. Welke kant je opgaat heb je grotendeels zelf in de hand. Naast je ontwikkelen tot uitmuntende adviseur is hierbij eigen initiatief van groot belang. Natuurlijk helpen wij je hierbij ook een handje.

Interesse in de vacature? Klik op de link: https://stantec.jobs/jobs/?location=Netherlands

Wij komen graag met je in contact!

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor de verduurzaming van onze leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap in jouw loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact.

Kom eens (digitaal) langs op één van onze vestigingen Arnhem, Delft of Oosterhout (NB)! Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Bram Collé, Corporate Recruiter. Hij is bereikbaar via bram.colle@stantec.com of 06-12963274. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]