XVe Lustrum

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” bg_image=”286″ bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” top_padding=”120″ constrain_group_1=”yes” bottom_padding=”120″ text_color=”light” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.5″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”XVe Lustrum U.A.V.” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

2020-2021

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” top_margin=”20″ background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Dit studiejaar viert de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging haar 75 verjaardag; haar XVe lustrum. Het thema van het lustrum is ‘Aurora’. De lustrumcommissie is hard bezig om het lustrumjaar onvergetelijk te maken.

Het thema voor het XVe lustrum samen met de lustrumcommissie werd onthuld in maart 2020 in Florin. Tot die tijd werkte de commissie nog in het geheim aan de voorbereidingen van het lustrumjaar.

De opening van het lustrumjaar vond plaats op 29 september 2021 in de Ping Pong Club. Ook werden hier de activiteiten voor het lustrum bekendgemaakt en was het enige echte lustrumlied te horen: De Ontdekking (te luisteren via Spotify). De eerste lustrumgadget werd verkocht tijdens deze activiteit. Deze is nog steeds te bestellen via de Webshop.

De eerste lustrumweek vond plaats in de tweede week van januari. Op maandag was er een online spelletjes avond met een borrelbox, die was rondgebracht door de lustrumcommissie. Dinsdagmiddag was het lustrumsymposium Polar Extremes: from science to policy. Met Francien Peterse als chairwoman was het symposium een groot succes met meer dan 200 inschrijvingen! De yogabakkenbingoborrel van woensdagavond was een goede activiteit om iedereen weer uit de stoel te krijgen en lekker mee te laten bewegen. Op donderdag, de verjaardag van de U.A.V., was de lustrumpubquiz. De kennis van de leden werd getest en er waren mooie prijzen te winnen.

In maart 2021 is er een fietstocht van +- 40 kilometer uitgezet die in tweetallen kon worden afgelegd. Onderweg was er een heerlijk zelfgemaakte gevulde koek af te halen in Lage Vuursche. De avond werd afgesloten met een avondklok-lauweklok-klokversierborrel, waar klok werd versierd met klok.

Er staan nog vele mooie activiteiten voor het lustrum op de planning. Helaas kunnen veel hiervan niet plaatsvinden vanwege de maatregelen omtrent corona. Er is daarom gekozen om deze activiteiten uit te stellen. Lustrumweek 2 kan hopelijk plaatsvinden in september 2021. Daarnaast staan er nog een lustrumweekend, een lustrumreünie voor alle oud-leden en een lustrumgala op de planning. U zult op de hoogte gesteld worden wanneer hier meer duidelijkheid over is!

We hopen u allen te zien op de lustrumactiviteiten. Wanneer u vragen heeft aan de lustrumcommissie kunt u hen mailen via lustrum@uavonline.nl

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”939″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” constrain_group_1=”yes” constrain_group_2=”yes” alignment=”center” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ margin_left=”0″ margin_right=”0″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]